Tuotteisiin liittyviä kysymyksiä

Pelkän “kosmetiikan” sijaan näemme kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin yhdistelmänä luonnonkosmetiikkaa, hyvää yöunta ja oikeaa ravitsemusta, joka on kokonaisvaltainen holistinen kokemus.

Perinteisen ihotyypin tai ikäjaon sijasta kauneusvalikoimamme on suunniteltu tietylle tarvetiloille. Tämä voi olla ”Haluan olla varma ennen suurta kokousta” tai ”Haluan näyttää raikkaalta ja hyvin levosta”. Nämä tarvetilat muodostavat ekosysteemin, jossa tuotteet täydentävät toisiaan tasapainottaa fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Sertifikaatteja ei myönnetä tuotteille joissa on käytetty luonnossa villinä kasvavia raaka-aineita. Esimerkiksi Egoboost sarjassa käyttämämme pakurikääpä on suomen luonnosta kasinkerättyä ja tulee Kauhavalta. Tästä syystä tuotteiden sertifiointi ei ole mahdollista. Kehitämme kuitenkin tuotteemme niin että ne täyttää kaikki muut sertifikaatin edelyttämät ehdot.

Kollageeni on proteiini joka rakentaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Suositeltava päiväannos kollageenia on 5000mg/vuorokausi, joten yliannostus on hyvin epätodennäköistä.

Kaikki kosmetiikkatuotteet valmistetaan Ecocert-sertifioidussa tehtaassa Suomessa. Muussa kuin kosmetiikassa käytämme muutamaa valittua valmistuskumppania, jotka kaikki sijaitsevat Suomessa.

“Olet mitä syöt”, eikö? Olemme samaa mieltä, koska ravitsemuksella on valtava vaikutus ihoosi. Syötävät kauneustuotteet vahvistavat iholle käytettävien ja terapeuttisten tuotteidemme vaikutusta.

Ihon punoitus johtuu Liftonin® Xpress -yhdisteestä, joka kiinteyttää ja kiristää ihoa. Ihohuokoset pienenevät ja punoitus katoaa muutaman minuutin kuluttua. Ellei iho reagoi millään muulla tavalla, tämä punoitus ei ole haitallinen. Jos sinulla on erittäin herkkä iho, suosittelemme tekemään herkkyystestin levittämällä pienen määrän tuotetta käsivarren sisäpuolelle nähdäksesi, aiheuttaako se ärsytystä.

INCI-luettelo on käytettyjen ainesosien luettelo. Vaatimuksen mukaan se on kuitenkin kirjoitettu latinaksi, joten arvelimme, että meillä olisi kaksi vaihtoehtoa … 1. Toivottavasti kaikki puhuvat sujuvaa latinan kieltä 2. Oletetaan, että ensimmäinen vaihtoehto on väärä ja teemme jotain sen suhteen. Joten merkitsimme kaikki aineosat symbolilla, joka selittää, mikä osa on orgaanista, luonnollista tai synteettistä.

Ei pelkästään, että se on mahdollista, me rohkaisemme siihen! Siemaile vähän Inner Beauty:ä ja anna One Minute Faceliftille pieni Moisture Kick ennen päivittäisen kollageenin annoksen nauttimista Beauty Chocolate:lla.

Jokaisella tuotevalikoimallamme on yksilöity tuoksuprofiili, joka on suunniteltu olemaan olennainen osa tuotetta. Atoopikoille aiomme tulevaisuudessa tuoda täysin hajusteettoman tuotelinjan.

Löydät kaikki jälleenmyyjämme täältä. Etsimme uusia jälleenmyyjiä jatkuvasti laajentaaksemme jakeluamme ollaksemme missä olet, mutta sillä välin avasimme pienen verkkokaupan katselemisen iloksi.

Leveämpi puoli tukee päätäsi ja kapeampi puoli kaulaasi. Tällä tavalla poskesi ei painu tyynyä vasten, vähentäen turvotusta tai tyynyjälkien painaumia kasvoillasi. Silkkipeite voidaan pestä, mutta tyyny itsessään pärjää säännöllisellä tuulettamisella. Suosittelemme, että käytät ylimääräistä tyynyliinaa silkkisen päällä.

Hyvä, että kysyit! Rakastamme eläimiä ja kaikkia muita eläviä olentoja, joten vastaus on ehdoton ei kaikille eläinkokeille. Perustajamme Anne on kuitenkin testannut kaikki tuotteet henkilökohtaisesti.

Kaikki ihonhoitotuotteeme ovat vegaani ystävällisiä, poikkeuksena Youth Glo Babyface Mask joka sisältää mehiläisvahaa. Meidän syötävät kauneustuotteet sisältävät kalakollageenia, joten ne eivät ole vegaanisia.

Verkkokauppaan liittyvät kysymykset

Ei hätää, voit nollata salasanasi täällä.

Hengitä … hengitä. Hyvä!

Ohjeet käyttäjänimesi palauttamiseen löytyvät täältä.

Hyväksymme kaikki yleisimmät luotto- ja pankkikortit, sekä myös PayPal ja Stripe -maksut.

Tarjoamme erilaisia palveluita ja tariffeja, alla kuvatun mukaan.

SUOMI

Suomen posti 2–7 päivää
4,95 € kiinteä hinta per tilaus. Tämä palvelu on ILMAINEN yli 50,00 € tilauksille

EUROPE

DHL Economy Select 3 – 5 päivää
Kiinteä hinta 14,95 €. Tämä palvelu on ILMAINEN kaikille yli 50.00 € tilauksille

DHL Worldwide Express 1 – 2 päivää
Kiinteä hinta 25,00 €.

YHDYSVALLAT

DHL Worldwide Express 1 – 2 päivää
Kiinteä hinta kaikissa valtioissa 25,00 €. Tämä palvelu on ILMAINEN kaikille yli 50.00 € tilauksille

Tilaus käsitellään ja lähetetään yleensä 1–3 työpäivän kuluessa (Huomaa: yleiset juhlapäivät kuten joulu ja pääsiäinen voivat vaikuttaa toimitusaikaan.). Tilaus saapuu sinulle 2–7 työpäivän sisällä paketin lähettämisestä.

Palaaminen ja vaihto on hyvin yksinkertaista. Lue lisätietoja täältä.

Helppoa, kirjaudu vain tilillesi ja napsauta peruutus. Jos tilauksesi on kuitenkin jo lähetetty, palauta tavarat noudattamalla näitä ohjeita.