Overnight Rejuvenation Capsules -ravintolisä

 55,00

Nämä ihmekapselit sisältävät kaiken mitä tarvitset kauneuden palautumiseen nukkuessasi. Kollageeni on elimistölle välttämätöntä monista syistä. Se ravitsee, kosteuttaa ja pitää solutoiminnot terveinä. Lisätyllä C-vitamiinilla varmistamme, että kollageeni imeytyy oikein ja kehosi saa parhaat mahdolliset hyödyt. Hyaluronihappoa käytetään yleensä ihonpäällisesti, mutta lisäsimme tämän super-ainesosan myös syötävään muotoon! Siksi nämä pienet kapselit ovat kuin pieniä aikakoneita, jotka kääntävät kellon taaksepäin. Näiden valittujen ainesosien yhdistelmä antaa sinulle kauniin hehkun herätessäsi.

Tilapäisesti loppuJaa

Nuku paremmin ja näytät paremmalta, eikö niin? Ihosolut tekevät korjaustyötään tehokkaimmin yöllä, kun ne tehostavat kollageenin tuotantoa, tuhoavat vahingollisia vapaita radikaaleja ja korjaavat soluvaurioita. Siksi Beauty Sleepin tarkoituksena on kehon elvyttäminen ja ihon ravitseminen nukkumisen aikana.

Beauty Sleep -tuotteet perustuvat pääosin korkealaatuiseen merifenkolin kantasolu-uuteeseen, joka on villi kasvi ja se tunnetaan voimakkaista vaikutuksistaan vähentää ihon punoitusta ja vaurioita. Se sisältää runsaasti A-, C- ja E-vitamiineja, jotka kunnostavat ja suojaavat ihoa. Se auttaa parantamaan ihon ulkonäköä ja tuntoa – jättäen sen uudistuneen oloiseksi aamulla.

Käytämme rauhoittavia kasviperäisiä aineosia rentouttamaan mieltäsi yöllä ja tyynyä, joka ainutlaatuisen muotoilunsa vuoksi auttaa vähentämään ennenaikaista ikääntymistä.

KÄYTTÖOHJE

Aikuisille 1-4 kapselia päivittäin. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää. Tämä lisäravinne ei korvaa terveellistä ruokavaliota tai tasapainoista elämäntapaa. Ei sovellu lapsille.

INCI

Hydrolysoitu kalakollageeni
L-ascorbiini happo
Dermial® -uute (Hyaluronihappoa Kukonhelttauutteesta)
Sinkki sitraatti
Vegekapseli (hydroxypropyl methylcellulose)
D-biotiini
Ei sisällä laktoosia, hiivaa tai gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia tai mekeutusaineita. Ravintolisä
Lisätiedot
Paino 100 g
Mitat 55 × 55 × 105 mm
Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Overnight Rejuvenation Capsules -ravintolisä”

LAHJA TILAAJALLE

One Minute Facelift ja Youth Restoring Night Cream näyte kaikkiin tilauksiin kaupanpäälle*

Osta tästä

LAHJA TILAAJALLE

One Minute Facelift ja Youth Restoring Night Cream näyte kaikkiin tilauksiin kaupanpäälle*

Osta tästä