Tietosuojakäytäntö

Käytämme evästeitä sivustomme ja ostokokemuksesi parantamiseksi. Jatkamalla selaamista tällä sivustolla hyväksyt evästeiden käytön.

1. Yleinen tietosuojakäytäntö

Supermood tunnustaa henkilötietojesi suojaamisen tärkeyden. Olemme ottaneet käyttöön tiukkoja käytäntöjä ja turvallisuustoimenpiteitä suojatammeksesi meille antamiasi tietoja. Hyväksymällä tämän tietosuojakäytännön tai käyttämällä verkkokauppaa tai palveluitamme (mukaan lukien kun rekisteröidyt Supermoodin verkkosivuille), suostut siihen, että Supermood käsittelee henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

2. Kuka vastaa henkilötietojesi käsittelystä?

Suomalainen yritys Supermood Oy, Y-tunnus: FI25905797 (”Supermood”), on henkilötietojesi hallinnoija voimassa olevien tietosuojalakien nojalla. Supermoodin tytäryhtiöt ja valitut toimittajat voivat käsitellä henkilötietojasi Supermoodin puolesta ja Supermoodin ohjeiden mukaisesti, ja ovat siten henkilötietojen käsittelijöitä. Voit ottaa yhteyttä Supermoodiin milloin tahansa:

Supermood Oy

Postiosoite: Erottajankatu 9 A 6, 00130 Helsinki Finland
Puhelin: +359 (0)40 744 85 54
Sähköposti: customerservice@supermood.fi

3. Mitä tietoja Supermood kerää ja keneltä?

Supermood kerää nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita, puhelinnumeroita, kansallisuutta ja (tarvittaessa) yritystietoja (ts. Työnantajasi yrityksen nimeä) verkkosivuston vierailijoilta, jotka rekisteröivät tietonsa tai käyttävät verkkokauppaa tai muuta verkkopalvelua, kuten uutiskirjeen tilaamista.

Käytämme myös ”evästeitä” (kuten alla kuvataan) ja seuraamme IP-osoitteita, jotta voimme parantaa palveluitamme ja parantaa Supermood-kokemustasi. Kun tilaat tuotteitamme verkosta ja valitset maksamisen luottokortilla, annat luottokorttitietosi verkkosivuillamme viimeistelläksesi ostoksesi. Luottokorttitietosi eivät koskaan näy Supermoodille tai maksupalveluntarjoajallemme. Supermood saattaa myös tallentaa ostoksia koskevia tietoja, nimittäin tietoja tuotteesta ja koosta, ostohinnasta ja päivämäärästä, mikä auttaa meitä parantamaan palveluitamme sinulle ja parantamaan sinun tulevaa ostokokemusta kanssamme.

4. Kuinka Supermood käyttää antamiasi tietoja?

Supermood käyttää kerättyjä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • kaikkien verkossa tekemiesi ostojen tai tilausten käsittelemiseen;
  • mahdollisten palautuksien ja valituksien käsittelemiseen;
  • sinun henkilökohtaisen tilin luontiin ja rekisteröintiin verkkosivuillamme;
  • kommunikointiin kanssasi, liittyen  ostokseesi tai tilaukseen;
  • verkkosivupalvelumme ylläpitoon;
  • vastaamaan ja hallinnoimaan tuotteisiin tai palveluihin liittyviä kysymyksiä tai kommentteja;
  • sinun ajan tasalla pitämiseen tekstiviestinä, sähköpostitse tai postitse erityisistä tapahtumistamme tai tarjouksistamme;
  • uutiskirjeen lähettämiseen, jos olet päättänyt tilata uutiskirjeen;
  • arvioida suorituskykyämme ja parantaa palveluitamme sinulle;
  • analysoida henkilötietosi saadaksesi sinulle asiaankuuluvia markkinointitarjouksia ja tietoa;
  • auttamaan meitä parantamaan sivustosuunnitteluamme ja verkko- ja myymäläkokemuksiasi;
  • otamme sinuun yhteyttä, perustuen tekemiisi valintoihin sähköpostitse, postitse tai puhelimitse markkinatutkimuksen suorittamiseksi ja saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka voimme parantaa tuotevalikoimaamme.
  • Voimme yhdistää henkilötietosi, jotka olet antanut meille, henkilökohtaisiin tietoihisi, jotka olet antanut yhdelle tytäryhtiöllemme, parantaaksesi ja mukauttaaksesi ostokokemustasi kanssamme ja kommunikoidaksesi kanssasi tämän käytännön mukaisesti.

Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi myös sisäisessä markkinoinnissa ja väestötieteellisissä tutkimuksissa yhdessä muiden kuin henkilökohtaisten tietojen kanssa asiakasmallien analysoimiseksi, profiloimiseksi ja seuraamiseksi, jotta voimme parantaa tuotteitamme ja palvelujamme.

5. Jakaako Supermood tietosi muiden kanssa?

Supermood ei myy tai vuokraa asiakkaidemme nimiä, osoitteita, sähköpostiosoitteita tai muita henkilökohtaisia tietoja muille yksiköille. Supermood saattaa jakaa tietosi tytäryhtiöiden kanssa parantaaksemme palveluitamme sinulle.

Supermood voi myös jakaa tietosi valituille tavarantoimittajille, jotka suorittavat meidän puolestamme toimintoja, kuten täyttää tilauksia ja toimittaa tilauksia, käsitellä maksuja, suorittaa myynninedistämispalveluita tai tiedonhallintaa, ylläpitää verkkosivustomme, levittää sähköposteja, lähettää uutiskirjeemme, tarjota asiakasviestintää ja hallita asiakastietokantamme.

Nämä kolmannet osapuolet voivat tarvittaessa käsitellä meille antamiasi henkilötietoja yksinomaan Supermoodin puolesta ja Supermoodin ohjeiden mukaisesti. Emme valtuuta kenenkään toimittajaamme käyttämään muita henkilötietojasi.

Jos Supermood hankkii toisen yrityksen tai se sulautetaan tai yhdistetään, tiedot Supermood-asiakkaista voidaan saattaa uuden yrityksen saataville. Supermood varmistaa kuitenkin, että uusi yhteisö suostuu suojelemaan henkilökohtaisten tietojesi luottamuksellisuutta tämän yksityisyydensuojakäytännön mukaisesti.

6. Tallennus ja siirto ulkomaille

Supermood tallentaa henkilötietosi Suomessa. Voimme jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöidemme kanssa EU / EES (eli Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ranskassa, Belgiassa, Alankomaissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa ja Venäjällä) ja ulkopuolella EU / EES (nimittäin Yhdysvalloissa, Kanadassa, Etelä-Afrikassa, Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Hongkongissa, Taiwanissa, Etelä-Koreassa, Singaporessa, Japanissa, Romaniassa, Islannissa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa) edellä 5 jaksossa kuvattuihin tarkoituksiin.

Voimme myös jakaa tietosi valituille toimittajillemme, jotka voivat käsitellä tietosi sekä EU:n / EES:n sisällä että sen ulkopuolella sijaitsevissa maissa, edellä 6 jaksossa kuvattuihin tarkoituksiin.

Huomaa, että EU:n / EES:n ulkopuolisissa maissa ei välttämättä ole tarjota henkilötietojen suojan yhtä korkeaa tasoa kuin EU:n / ETA:n maissa. Tytäryhtiöidemme ja valittujen toimittajien suorittama käsittely kuitenkin tapahtuu vain Supermoodin ohjeiden mukaisesti, jotta henkilötietosi voidaan suojata riittävästi. Suostut täten siirtämään henkilötietosi EU:n / ETA:n ulkopuolelle tämän yksityisyyden suojan mukaisesti.

7. Turvallisuus

Supermood käyttää asianmukaisia turvatoimia suojataksesi meille antamasi tiedot. Vaikka teemme kaikki kohtuulliset toimenpiteet suojataksemme henkilökohtaisia tietojasi luvattomalta käytöltä, käytöltä tai paljastamiselle, hyväksyt kuitenkin, että Internet-tiedonsiirron ei voida taata olevan suojattu tahattomien vastaanottajien pääsyltä, eikä pidä meitä vastuussa turvallisuusrikkomuksista, paitsi jos tämä johtuu huolimattomuudesta.

Huomaa, että sähköpostia ei ole salattu, eikä sitä pidetä turvallisena keinona tarjota luottokorttitietoja.

Turvallisuussyistä emme tallenna maksutietoja tietokantaamme.

8. Tarkkuus ja muistissa säilyttäminen

Sinulla on oikeus pyytää ilmaiseksi vuosittainen kirjallinen asiakirjapyyntö henkilökohtaisista tiedoista, jotka meillä on sinusta. Sinulla on myös oikeus milloin tahansa pyytää pääsyä kaikkiin meille antamiisi henkilötietoihin ja niiden korjaamista tai pyytää nimesi ja muiden henkilötietojesi poistamista Supermoodin asiakaskannasta ja / tai markkinoinnin / uutiskirjeiden luettelosta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa: asiakaspalvelu@supermood.fi.

Jos haluat meidän poistavan tietosi markkinointi- / uutiskirje-luettelosta, napsauta tilauksen peruuttamislinkkiä seuraavassa meiltä tulevassa sähköpostiviestissä.

Edellä sanotusta huolimatta Supermood pidättää oikeuden säilyttää ja käsitellä henkilötietojasi tämän käytännön mukaisesti siinä määrin kuin on tarpeen ostoksesi käsittelemiseksi tai minkä tahansa muun pyytämäsi palvelun suorittamiseksi.

9. Kuinka voin lopettaa Supermood-uutiskirjeiden ja sähköpostipäivitysten tilauksen?

Jos olet rekisteröitynyt vastaanottamaan uutiskirjeitä tai sähköpostitse päivityksiä, etkä halua enää saada näitä uutiskirjeitä / sähköpostipäivityksiä, voit peruuttaa tilauksen tietyn viestinnän mukaisesti, ts. Käyttämällä tilauksen linkkiä, joka sisältyy kaikkiin uutiskirjeisiin / sähköposteihin päivityksiä.

10. Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

Säilytämme tietojasi niin kauan kuin on tarpeen käsitellä tilauksesi tai suorittaa pyydettyjä palveluita, tai pidemmän aikaa, jos laki sitä vaatii tai riitojen ratkaisemiseksi, petosten tai väärinkäytösten estämiseksi tai valvoa käyttöehtojamme.

11. Mitä tapahtuu, jos et jaa henkilötietojasi meille?

Jos et jaa meille pakollisia henkilötietoja, emme ehkä pysty käsittelemään tilaustasi tai suorittamaan mitään pyytämiäsi palveluita. Kun ostat tuotteitamme verkosta, ilmoitamme sinulle, mitkä tiedot ovat pakollisia merkitsemällä tietyt kentät symbolilla (*).

12. Evästeet. Mitä evästeet ovat?

Evästeet ovat tietoja, joita verkkosivusto voi lähettää tietokoneesi selaimeen tallennusta varten. Käytämme sivustossa evästeitä parantaaksemme selauskokemustasi. Lisäksi evästeet tunnistaa tietokoneesi tilastollisiin tarkoituksiin ja sallivat sivuston palauttamaan henkilökohtaiset asetukset. Selaimesi voidaan asettaa lähettämään ilmoitus, kun eväste aktivoidaan. Tämän avulla voit kieltää tämän evästeen käytön tai poistaa evästeen vierailusi lopussa. Verkkosivustolle ei pääse, jos evästeet poistetaan käytöstä. Selaamalla verkkosivustoa suostut evästeiden käyttöön.

13. Lasten yksityisyys

Supermood ei halua kerätä henkilökohtaisia tietoja alle 18-vuotiailta (18).

14. Laillinen ostoikä

Jos olet alle 18-vuotias (18), vaadimme, että ilmoitat asiasta vanhemmillesi tai huoltajillesi suostumuksen ennen kuin ostat jotain supermood.fi -sivustolta.

15. Yksityisyyden ja muutosten hyväksyminen

Supermood pidättää oikeuden muuttaa ajoittain tietosuojakäytäntöään tai käytäntöjään. Julkaisemme päivitetyn käytännön verkkosivustollemme, ja sinun tulisi siksi tarkistaa tämä sivu ajoittain saadaksesi päivitetyt tiedot, etenkin joka kerta kun käytät verkkokauppaa.

Ilmoitamme sinulle kaikista tietosuojakäytäntömme muutoksista julkaisemalla muutokset verkkosivuillemme.

Viimeinen muutospäivä: elokuu 2019